Ellen Middelhuis

Ellen Middelhuis

Grafisch ontwerper

Stilzitten? Nee, dat kan ik gewoon niet. Als kind al moest ik altijd wat te doen hebben. Ik was buiten te vinden of aan het tekenen of verven en nog steeds, ik moet gewoon bezig zijn. In de brugklas zag ik de posters in de gang hangen en dacht: ‘Die wil ik gaan maken!’ Overal haal ik inspiratie uit, die ik vervolgens omzet in ontwerpen voor logo’s, kaartjes of complete huisstijlen. De passie voor mijn werk neemt alleen maar toe. Het is heerlijk als je van je hobby je werk kan maken.

Jawel staat voor wat ik uitstraal. Ik ben positief en zie overal mogelijkheden. Ik denk in creatieve oplossingen. Waar anderen opgeven, zeg ik ‘Jawel, dat kan wél’ en kijk ik naar de mogelijkheden die aansluiten bij de gedachten van de klant.
Ik bedien zowel de zakelijke markt als particulieren.

Voor bedrijven is de huisstijl de basis van een heldere presentatie en het imago. Communicatie speelt in z’n geheel een grote rol. Samen met de klant kijk ik naar de wensen en mogelijkheden, maar nog meer naar wie het bedrijf en de persoon achter het bedrijf is. Ik moet er achterkomen wie je bent, wie zijn je collega’s, wat doe je, wie is je doelgroep, in welke branche is je bedrijf actief?
Kortom ik moet precies weten waar en om wie het gaat, alleen dan kan ik een visuele identiteit voor het bedrijf ontwerpen. Bedrijven kunnen voor een onderscheidend logo, briefpapier, advertentie, folder, oftewel een complete huisstijl bij Jawel Vormgeving terecht.

Voor particulieren wil ik graag dat het ontwerp heel persoonlijk is, dat het aansluit bij je karakter. Jawel ik laat mijn creatieve brein los op de ontwerpen voor persoonlijke en originele geboorte-, trouw-, of kerstkaartjes. Alles wat drukwerk gerelateerd is vind ik gewoonweg geweldig! Ik heb alle vrijheid om me helemaal creatief uit te leven totdat het perfecte resultaat bereikt is. Ik moet inspiratie opdoen en dan de ruimte hebben om dingen uit te proberen en te ontwerpen. Als ik denk dat ik met papiersoorten, verf, houtskool of ecoline moet gaan stoeien om een ontwerp te vormen, dan doe ik dat, net zo lang tot het perfect is.

Ik help je graag met..

 • Ideeën

  Niets is te gek en alles kan totdat het tegendeel bewezen is! Samen brainstormen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we er samen naar.

 • Huisstijlen

  Een onderneming heeft belang bij een professionele uitstraling. Jawel Vormgeving ontwerpt op maat je logo met bijbehorende huisstijl.

 • Jawel een kaart

  Bijzondere momenten verdienen een speciale kaart! Laat een kaart ontwerpen die spreekt vanuit jouw persoonlijkheid.

 • Drukwerk

  Moeite om je weg te vinden in de talloze mogelijkheden van drukkers en papier? Laat mij je helpen!

Vaardigheden

 • Kleurgebruik

 • Teamplayer

 • Programma beheersing

 • Enthousiasme

 • Inlevingsvermogen

 • Huisstijlontwikkeling