Huisstijl De Eigen Zaak

Alice van der Zwaag is coach, adviseur, trainer, netwerker én zij “runt” het bedrijf De Eigen Zaak.
Het is een advies- en coachorganisatie voor startende en gevestigde ondernemers. En met een nieuwe eigenaar kwam een nieuwe huisstijl.

De coach/adviseurs en trainers van De Eigen Zaak zijn zelf ook ondernemer. Zij weten dus wat het betekent om ondernemer te zijn. Zij willen waarmaken waar jij van droomt…  jouw bedrijf waarin jij doet waar je goed in bent, op je eigen manier. Werken voor klanten die je waarderen. In geld, maar ook in erkenning. Ontdek wat wij eerder ontdekten: plezier in ondernemen geeft je kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Alice van der Zwaag heeft een frisse blik en gooit de huisstijl op kop. Samen hebben we gekeken naar waar De Eigen Zaak voor staat: eigenwijs, netwerken, samenwerken, coaching, leerprocessen en je eigen pad bewandelen. Nu de website nog, daar zijn ze druk mee bezig.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104