Mascha van Dam

Mascha van Dam is klinisch psycholoog en heeft een tool ontwikkeld die ze op de markt wil brengen. Met deze tool, de Modusdisc, heeft de professional iets in handen die de Schematherapie voor zowel de client als de behandelaar vergemakkelijkt.

Wat ik bij haar las na aanleiding van de vragenlijst was: natuur, creatief, actief, buiten, pastel, down to earth, mensen mens en warm scandinavisch.

Met deze woorden is de huisstijl geboren!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104