Trouwkaart voor Ellen en Wouter

Net als de ‘save the date kaart’ is de trouwkaart voor Ellen en Wouter speciaal ontworpen, met samengevoegde ideeën van hun en mij. Samen brainstormen geeft hele gave resultaten.

Omdat je met twee individuen te maken hebt moet je vaak ook gaan werken met twee verschillende smaken. Maar uiteindelijk moet de definitieve trouwkaart wel een kaart zijn die ze samen mooi vinden. Dat is de uitdaging!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104