Kelly Stamborg huisstijl ontwerp

Kelly Stamborg huisstijl ontwerp. Kelly houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitwerking van film- en televisieproducties. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van bijvoorbeeld begrotingen en subsidieaanvragen. Ook overige productionele taken die erbij komen kijken voert ze met veel enthousiasme uit.

In de film wereld wordt gewerkt met een bepaald lettertype en met een vaste indeling van een script. Zo is de huisstijl van KELLY STAMBORG ontstaan.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104