Promotie kaarten ZVS

ZV Scholtenhagen is druk bezig om meer leden te werven middels onder andere promotiekaarten en krantenberichten. Ze richten zich niet alleen op de jonge generatie die vanuit de zwemles komt. Ook de volwassenen die wat meer willen bewegen. Ze zoeken ook de samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen die kun clienten doorverwijzen omdat je met zwemmen bijna alle spieren gebruikt.

Voor deze twee doelgroepen is apart een ontwerp lijn neer gezet. Je kunt je voorstellen dat een volwassen heel anders kijkt naar beeld dan een kind. En een volwassene spreekt ook een andere ‘taal’. Dus om deze twee doelgroepen te kunnen bereiken is er gekozen om twee stijlen op te zetten.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104