Morssink Tuincatalogus

Elk jaar komt er een tuincatalogus uit waarin Morssink Tuinen hun producten presenteert. Het gehele magazine gaat dan op de schop. Artikelen moeten eruit en nieuwe producten worden hierin uitgelicht. Alle producten zijn ook te zien in hun totaal vernieuwde showtuin aan de Berken in Delden.

Het is een hele uitdaging om alle producten, elk jaar weer, in hetzelfde aantal pagina’s te krijgen. Dit in verband met het drukken. Dit project is niet alleen mooi, maar soms ook technisch een uitdaging.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104