Trouwkaart Anke en Koen

Trouwkaart Anke en Koen. De herfst is een hele mooie periode om in te trouwen. De kleuren die de natuur dan heeft, geeft een speciaal gevoel.

De wensen van Anke en Koen liepen nogal uiteen, van strak tot tekenachtig en van herfstkleuren maar wel met een knal-kleur. Juist dat is mijn specialiteit. Een kaart ontwerpen die bij hún past! Vervolgens kwam daar ook nog een menukaart bij die op de tafels kwam te staan.
Zelf hebben ze ervoor gezorgd dat hun trouwtent in precies dezelfde kleuren werd aangekleed (met gedroogde hortensia’s, gekleurde blikjes waar bloemetjes en kaarsjes in zaten, bouwstaalmatten aan de wanden waar hortensia’s in hingen en gekleurde led-verlichting), zodat de hele stijl werd doorgevoerd gedurende de hele dag.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php:104 Stack trace: #0 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/jawel/dom...') #2 /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/index.php(17): require('/home/jawel/dom...') #3 {main} thrown in /home/jawel/domains/jawel-vormgeving.nl/public_html/wp-content/themes/jawel/single-portfolio.php on line 104